Taxe de participare

    

TAXELE AFIȘATE CONTIN T.V.A.

Studenții au acces gratuit*** la manifestare numai pe baza înregistrării online și prin trimiterea organizatorilor unei copii după adeverința care atestă acest statut.

Manifestarea va fi creditată cu puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România. 

Dacă doriți să achitați taxa prin transfer bancar, vă rugăm să utilizați datele de mai jos:

  1. După efectuarea plății prin transfer bancar vă rugăm să vă Inregistrați și online pentru a putea primi o scrisoare de confirmare pe email. 
  2. După introducerea datelor personale apăsați butonul Înregistrare, iar în următoarea pagina butonul Introduceți Referința Transferului BancarÎn campul albastru vă rugăm să completați "numărul ordinului de plată" și apoi să Confirmați

Vă rugăm să trimiteți o copie după dovada plății la adresa: alin.ciuta@palomatours.com sau pe fax: +40 264 425555.

Taxele de participare includ:

Taxa de însoţitor include:

*Toate taxele bancare vor fi suportate de participanți.

**Taxele plătite nu se mai returnează.

***Accesul gratuit pentru studenți se acordă în limita locurilor disponibile! Pentru a nu întâmpina dificultăți vă invităm să vă înregistrați până la 01.04.2018.

Nota Bene:

Organizatorii se obligă să asigure geanta cu materialele de congres numai participanţilor înscrişi până la data de 01 mai 2018.
Pentru participanţii înscriși după această dată, geanta cu materialele de congres va fi distribuită în limita stocului disponibil.

GRUPURI

Firmele şi agenţiile care doresc să înregistreze / cazeze un grup de minimum 5 persoane la congres sunt rugate să se adreseze în mod direct firmei Paloma Professional Events, pe coordonatele: 

Alin Ciuta - alin.ciuta@palomatours.com

Formularul de inregistrare va fi completat de către toţi participanţii la congres (atât cei cu inscriere individuală, cât şi cei susținuți).